Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Ευχετήριο Μήνυμα


Μαγνησιώτισσες και Μαγνησιώτες,
Με την ευκαιρία των εορτών και του Νέου Έτους εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους χαρούμενα Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο, ειρηνικό, δημιουργικό και υγιές 2008.
Το Νέο Έτος βρίσκει το Νομό μας στην αρχή μιας δύσκολης περιόδου, ενός νέου μεγάλου κύκλου και μιας μακράς μάχης για την επίλυση των μεγάλων και χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.
Θέλω να πιστεύω ότι σ’ αυτή την προσπάθεια και σε αντίθεση με το γενικότερο πνεύμα απαισιοδοξίας που επικρατεί, θα ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, αφήνοντας στο περιθώριο ό,τι στο παρελθόν μας χώριζε, έτσι ώστε να στεφθεί η πορεία αυτή με επιτυχία.
Πάντα πίστευα πως οι Μαγνησιώτες ενωμένοι και θέτοντας υψηλούς στόχους μπορούν να πραγματώσουν σημαντικά επιτεύγματα, μπορούν να μεγαλουργήσουν.
Η αρχή μου αυτή με κάνει και τώρα να πιστεύω ότι η συμπόρευση όλων μας μπροστά στα σοβαρά ζητήματα του Νομού μας, αποτελεί την εγγυητική επιστολή για τη διασφάλιση της επιτυχίας του αγώνα μας.
Κοιτώντας, λοιπόν, μπροστά και μακριά, έχοντας στόχους υψηλούς και μεγάλους, αγκαλιασμένοι με ομόνοια και σύμπνοια, με αυτοπεποίθηση για τη δύναμη και τις δυνατότητές της τοπικής κοινωνίας μας, είμαστε έτοιμοι να προϋπαντήσουμε το 2008 και να το μετατρέψουμε σε μια χρονιά επιτυχιών για τον τόπο μας και δημιουργικό για το λαό μας.
Με πολλές ευχές και εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: